Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- فرمانده قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونای استان قزوین گفت: به منظور اعمال صحیح قانون ممنوعیت فعالیت شبانه از ساعت ۲۲ تا ۳ بامداد کمیته نظارت بر فعالیت شبانه اصناف در استان قزوین تشکیل می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین ، منوچهر حبیبی در جلسه نودم ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونای استان قزوین که عصر امروز در سالن اجتماعات شهید امامی استانداری قزوین برگزار شد، ضمن انتقاد از رعایت نشدن قانون ممنوعیت فعالیت شبانه اصناف در شرایط کرونایی اظهار داشت: به منظور اعمال صحیح قانون ممنوعیت فعالیت شبانه از ساعت 22 تا 3 بامداد کمیته نظارت بر فعالیت شبانه اصناف در استان قزوین تشکیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: این کمیته مرکب از معاونت بازرسی سازمان صمت، اداره اماکن نیروی انتظامی، اتاق اصناف و نماینده دادستان است که هر شب بر نحوه اجرای قانون ممنوعیت فعالیت شبانه اصناف و واحدهای صنفی نظارت می‌کند و صنوف متخلف در این حوزه را جریمه و مجازات خواهد کرد.

حبیبی همچنین با اشاره به اعتراض برخی مدیران باشگاه‌های ورزشی درباره کارشکنی صندوق کارآفرینی امید در پرداخت تسهیلات کم‌بهره مصوب ستاد استانی کرونا ادامه داد: این موضوع به صورت ویژه در قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا بررسی شده و نتیجه آن هفته بعد و در جلسه نود و یکم ستاد کرونای استان مطرح خواهد شد.

دانشگاه علوم پزشکی کمیته ویژه نظارت بر قیمت داروهای کرونا تشکیل دهد

جانشین ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان قزوین در بخش دیگری از سخنانش به افزایش بالای میزان شیوع و همه‌گیری ویروس دلتا در 3 شهرستان آبیک، بویین‌زهرا و قزوین اشاره کرد و گفت: با توجه به روند افزایشیی ابتلا در بخش‌های مورد نظر دانشگاه علوم پزشکی فرمانداران این 3 شهرستان موظف هستند که اقدامات بازدارنده خود را برای کاهش میزان شیوع کرونا در این بخش‌ها افزایش دهند.

حبیبی در ادامه با اشاره به گزارش‌های موجود در حوزه گرانی و فروش چند نرخی داروهای کرونا تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین باید موضوع گران‌فروشی داروهای ضد کرونا را بررسی کند و کمیته ویژه نظارت بر قیمت داروهای کرونا را تشکیل دهد تا این کمیته میزان گران‌فروشی داروهای کرونا در داروخانه‌های مختلف را به صورت دقیق رصد و پیگیری کند.

وی افزود: همچنین داروخانه هلال‌احمر هم باید به صورت شبانه‌روزی داروهای ویژه کرونا را با قیمت مصوب در اختیار بیماران قرار دهد و همه شعبه‌های خود در شهرستان‌های استان قزوین را برای عرضه داروهای کرونا فعال کند.

تقسیم‌بندی توزیع واکسن کرونا میان مراکز تجمیعی واکسیناسیون قزوین مورد بازنگری قرار گیرد استاندار قزوین: تمام دستگاه‌های مسئول حوزه کرونا عملکردشان را هفتگی گزارش دهند فعالیت 20 رسته از مشاغل گروه یک در استان قزوین ممنوع شد

لزوم تشکیل داروخانه‌های موقت برای توزیع داروهای کرونا

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان قزوین هم در این جلسه با اشاره به تأثیر کم فعالیت 24 ساعته داروخانه هلال‌احمر گفت: به جای شبانه‌روزی کردن فعالیت داروخانه هلال‌احمر باید تعداد شعبات عرضه داروهای کرونا را در استان قزوین افزایش دهیم و دانشگاه علوم پزشکی در این حوزه باید به سرعت مجوز تشکیل داروخانه‌های موقت را صادر کند.

حسن آصفی اضافه کرد: در ضمن اگر مقادیر بیشتری دارو در اختیار جمعیت هلال‌احمر قرار بگیرد، این داروها می‌تواند از طریق جوانان ما که در طرح شهید سلیمانی همکاری می‌کنند، در اختیار آن دسته از بیماران کرونایی قرار بگیرد که به دلیل سطح خفیف بیماری در منزل خود بستری شده و از خدمات طرح مراقبت در منزل استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: توزیع گسترده داروهای کرونا در سطح خانواده‌های درگیر با کرونا مراجعه بیماران سرپایی به بیمارستان‌ها را به شدت کاهش می‌دهد؛ چرا که فرق اساسی بیمارستان با منزل استفاده از دستگاه اکسیژن‌ساز و ونتیلاتور برای اکسیژن‌ درمانی است و مادامی که بحث اکسیژن در درمان بیماران کرونایی سرپایی ضروری نباشد، توزیع دارو در منازل بیماران کرونایی سبب بهبود آنها خواهد شد.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پروتکل های بهداشتی استانداری قزوین ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی استانداری قزوین ویروس کرونا فعالیت شبانه اصناف دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین داروهای کرونا کرونای استان هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۲۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی

 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد گفت: در طرح نظارت بر واحدهای صنفی نانوایی، ۴۲۸ مورد بازرسی از ابتدای امسال از نانوایی های مشهد انجام شده که منجر به تشکیل ۵۷ پرونده تعزیری به ارزش بیش از ۱۳ میلیارد ریال شده است.

 محسن صیادی افزود : تخلفات این واحدهای صنفی کم فروشی، گرانفروشی و عرضه خارج از شبکه آرد بوده است که در این زمینه ۲ واحد صنفی نانوایی به دلیل تکرار در کم فروشی و گرانفروشی پلمب شدند.

حدود ۲ هزار و ۳۰۰ نانوایی دارای پروانه کسب در مشهد فعالیت دارند.

 
 

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • فعالیت ۱۵۰۰ پاکبان در ۳۶ شهر استان گلستان
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • تشکیل ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی
  • خواسته‌های بحق جامعه کارگری، تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • برخورد قاطع با کم فروشی نانوایان در مشهد
  • کمتر از یک درصد خطا در مراجع حل اختلاف استان وجود دارد