Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، اسدالله عباسی عصر امروز در جلسه فوق‌العاده بررسی و رفع مشکلات مربوط به افزایش قیمت دارو و تجهیزات پزشکی استان در سالن جلسات استانداری با اشاره به اوج‌گیری منحنی پیک سویه جدید کرونا و بازدید انجام‌شده از داروخانه‌ها، اظهار کرد: تصمیمات این جلسه برای رفع نگرانی‌های مردم در زمینه کنترل قیمت دارو و تجهیزات پزشکی، نحوه توزیع آن در استان، چگونگی خدمات‌دهی بیمه‌ها و بیمه تکمیلی و رفع مشکلات سیستم الکترونیکی داروخانه‌ها حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نگاه دولت در حوزه سلامت بیان کرد: دولت سیزدهم در بخش سلامت آحاد جامعه به‌ویژه تأمین دارو و تجهیزات پزشکی برای مدیریت و کنترل کرونا و نیز بیماری‌های خاص با ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی توجهی ویژه دارد و مطابق با تدابیر اندیشیده شده؛ دارو و تجهیزات این دو بخش، به‌اندازه کافی در استان موجود است.

وی با تکلیف به همه مدیران بخش بهداشت، درمان و سلامت و نیز حوزه نظارتی برای انجام دقت نظر کافی به نفع مردم گفت: مردمی که پیگیر درمان و سلامت خود و خانواده‌شان هستند، نباید دغدغه دیگری داشته باشند و اگر در خدمات بیمه‌ای کوتاهی شود، مسئله قابل‌پذیرشی نیست.

دکتر عباسی با تأکید بر عدم انحصار دارو در اختیار یک داروخانه، خطاب به مسؤولان حوزه سلامت بیان کرد: داروخانه‌های غیرفعال در استان را فعال و لیست ارائه داروهای بیماری خاص و مانند آن را برای مردم، اطلاع‌رسانی و نیز دارو در داروخانه‌های مختلف مرکز  و شهرستان‌های استان به‌خوبی توزیع کنید تا مردم دسترسی راحتی داشته باشند.

وی دانشگاه علوم پزشکی را مکلف کرد ضمن نظارت دقیق بر نحوه توزیع دارو در گیلان، سهمیه اقلام مختلف دارو در استان را موردبررسی قرار دهد و در صورت کمبود، اعلام کند تا موضوع از مراجع مربوطه پیگیری شود.

استاندار گیلان مشکل ارائه نامناسب خدمات بیمه تکمیلی آتیه سازان را از موارد مطروحه مردم در بازدید خود از داروخانه‌های سطح شهر رشت اعلام و به‌منظور تعیین تکلیف چگونگی خدمات‌دهی بیمه آتیه سازان در جهت کسب رضایت مردم، ضرب العجل ۲۴ ساعته برای دانشگاه علوم پزشکی و بیمه سلامت و دیگر متولیان امر تعیین کرد.

عباسی با اشاره به اینکه اجازه مانع‌تراشی در جهت رفاه مردم را در هیچ زمینه‌ای نمی‌دهم، گفت: با متخلفان در همه حوزه‌ها به‌ویژه سفره و سلامت مردم برخورد جدی می‌شود و باکسی تعارف ندارم.

نماینده عالی دولت در گیلان بر نظارت دقیق و مداوم در حوزه بهداشت و سلامت آحاد جامعه توسط دستگاه‌های نظارتی تأکید کرد و افزود: تعزیرات حکومتی به پرونده‌های تخلف داروخانه‌ها و دیگر بخش‌های حوزه درمان ازجمله گران‌فروشی و قاچاق دارو، عدم دسترسی راحت مردم به دارو و تجهیزات، تفاوت قیمت دارو در داروخانه‌های مختلف و مواردی که مردم گزارش می‌دهند و شاکی هستند، بدون نوبت رسیدگی کند و نتیجه را به سمع و نظر مردم برساند.

وی با تأکید بر نظارت کافی بر بیمارستان‌های خصوصی که تجهیزات و داروها را با نرخ دولتی و مشخص به قیمت آزاد می‌فروشند، بیان کرد: هیچ بیمارستان خصوصی حق ندارد برای تأمین منافع مالی، درمان بیماران را طولانی کند و در صورت دریافت گزارش و محرز شدن عمدی بودن چنین مواردی، با متخلفان برخورد می‌شود.

وی با تأکید بر ارائه خدمان سبانه‌روزی نسخه‌پیچی الکترونیکی بیان کرد: به‌منظور تسریع در امور خدمات درمانی، تأمین رفاه مردم و جلوگیری از تخلفات، متولیان امر با رفع مشکلاتی که در بازدید امروز مشاهده شد؛ شرایطی فراهم کنند تا همه داروخانه‌ها و پزشکان استان مکلف به استفاده از  نسخه‌های الکترونیکی شوند.

در این جلسه که معاون دادگستری استان، رئیس‌کل بازرسی گیلان، دادستان مرکز گیلان و دیگر مدیران نهادهای نظارتی هم حضور داشتند؛ مسئولان دانشگاه علوم پزشکی گزارش اقدامات خود درباره قیمت و نحوه توزیع دارو و تجهیزات، جلوگیری از قاچاق دارو، چگونگی خدمات‌دهی بیمه‌ها و بیمه تکمیلی و رفع مشکلات سیستم الکترونیکی داروخانه‌ها را بیان کردند.

عباسی استاندار گیلان ظهر امروز نیز  با همراهی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، مدیرکل بیمه سلامت استان و معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به‌صورت سرزده از برخی داروخانه‌های سطح شهر رشت بازدید کرده بود.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: داروخانه شبانه روزی استاندار گیلان دانشگاه علوم پزشکی گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۳۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه

 معصومه توکلی مدیرکل دفتر مشاور و خدمات روان شناختی سازمان بهزیستی کشور در حاشیه آئین بزرگداشت روز روانشناس در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خدمات سلامت، مشاوره و روانشناسی توسط دستگاه‌های مختلف در ستاد‌های مختلف در حال انجام است، اما موضوع این است که کفایت و جامعیت آنها به جایی نرسیده است که بتوانند به اندازه کافی در دسترس  مردم باشند و از این خدمات استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلاتی که در این راستا وجود دارد تعرفه خدمات مشاوره و روانشناختی  است، افزود: همانگونه که در جریان هستید علیرغم اینکه تعرفه این خدمات بالا نیست و طبق مصوبه هیئت وزیران اعلام می‌شود، اما از آنجا که برای نتیجه گیری از موضوع مراجعه به روانشناس نیازمند این  هستیم که چندین جلسه  در برخی مواقع ۱۰ تا ۱۲ جلسه  مراجعه کنیم این رقمی که فرد باید بپردازد بالا است.

مدیرکل دفتر مشاور و خدمات روان شناختی سازمان بهزیستی کشور خاطر نشان کرد: بیمه خدمات مشاوره و روانشناسی یکی از درخواست‌هایی است که جامعه روانشناسی دارند و تلاش شده کار‌هایی انجام شود که متاسفانه اکنون بسیار محدود و قلیل است.


توکلی عنوان کرد: حتما نیاز است که نظام بیمه دقیق کامل و جامع همانگونه که در نظام بیمه‌ای سلامت جسم است در سلامت روح نیز اتفاق بیفتد.


وی با بیان اینکه اثر بخشی خدمات همواره مورد توجه بوده است، بیان کرد:  خدماتی که قرار است به آحاد مردم ارائه شود باید اثر بخش بوده و نیاز آنها را مرتفع کند در امر مشاوره اینکه فرد  بخواهد بهره کافی ببرد نیازمند  مداومت است.

توکلی عنوان کرد: مانند بیماری جسمی که مراجعه می‌کنید و  برای درمان تا مدتی باید تحت نظر باشید در مداخله خدمات روانشناختی هم  همین گونه است، متاسفانه مردم خیال می‌کنند با یک بار مراجعه به روانشناس به صورت کامل مشکلشان برطرف می‌شود در صورتی که مسئله بهداشت روان بسیار پیچیده‌تر از مسائل جسمی است  و می‌طلبد که به این موضوع دقیق‌تر فکر کنیم.

وی گفت:  باید برای افرادی که نیاز به مداخله روانشناختی دارند  و بضاعت پرداخت این هزینه را ندارند تدابیری اتخاذ شود.

مدیرکل دفتر مشاور و خدمات روان شناختی سازمان بهزیستی کشور، افزود: ما در سازمان بهزیستی خط مشاوره ۱۴۸۰ از ۸ صبح تا ۱۲شب خدمات رایگان مشاور تلفنی به آحاد مردم ارائه می‌دهد این خدمات بدون اینکه فرد بخواهد اسمش را اعلام کند و یا اطلاعاتی از خود ارائه بدهد انجام می‌شود.

توکلی با اشاره به اینکه خدمات دقیق و کامل مشاوره باید حضوری انجام شود، افزود:  بهزیستی برای مشاور حضوری نیز به اقشار نیازمند مشاوره رایگان ارائه می‌دهد.

وی اظهارکرد: سند خدمات جامع سلامت روان و  موضوعات مرتبط با آن در کشور از چندسالی که منقضی شده ابلاغ مجدد این سند که وظایف هر دستگاه در آن نوشته شده میتواند کمک  کند که‌همه دستگاه‌ها بینشان هم افزایی انجام شود و در کنار هم خدمات بهتری ارائه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها